top of page

OncoReflex®

 

OncoReflex® is een specialisatie van voetreflex massage, die ontwikkeld is voor mensen met kanker. Helaas zijn er steeds meer mensen die er mee te maken krijgen. In 2018 heb ik mijn diploma OncoReflex® gehaald bij Total health waar ik deze unieke opleiding heb mogen volgen.

OncoReflex® kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen. Denk hierbij aan lichamelijke klachten zoals vermoeidheid, spijsverteringsklachten, misselijkheid en diarree maar ook neuropathie. Ook de psychische klachten, zoals angsten, onrust en slapeloosheid zullen verminderen door middel van de massage. Het immuunsysteem wordt sterker en zult u zich energieker voelen en ontspannen in een hectische tijd.

Netwerk Oncoreflex® en het Integraal Kankercentrum Nederland
Ik ben ook lid van het Netwerk Oncoreflex® en sta hierdoor ook in geschreven in de verwijsgids van de IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland). Verpleegkundigen en oncologen verwijzen voor ondersteuning tijdens en na het oncologisch traject naar therapeuten die in de verwijsgids zijn opgenomen.

Voor deze massage is geen verwijzing nodig, maar overleggen met arts is natuurlijk altijd mogelijk.

 

 

iknl_logo_nl_rgb_tekst-rechts_300dpi 2.p
OncoReflex_Logo2019_small.png
bottom of page