top of page

 

Workshop

Babyreflexologie opzet van de cursus

Babyreflexologie, een handig hulpmiddel bij krampjes en slaapproblemen

Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie die wordt toegepast op baby’s van 4 weken tot peuters van 3 jaar. De technieken gaan een leven lang mee en zijn een handig hulpmiddel om je baby te kalmeren, krampjes te verlichten en een gezond slaappatroon te bevorderen. Deze verzachtende vorm van massage met behulp van de vingertoppen en druk van de duim, is speciaal ontwikkeld voor ouders om aan hun baby’s op hun voeten, en aan peuters op hun handen te geven. Ouders kunnen de behandeling aan de behoeften van hun eigen kind aanpassen. Het is een rustgevende behandeling die slechts twee tot hooguit 5 minuten duurt en die gemakkelijk kan worden toegepast, niet alleen in de thuissituatie maar ook onderweg, bij het boodschappen doen, bij het reizen, enz.

 


De babyreflexologie cursus loopt gedurende drie opeenvolgende weken.

Elke workshop duurt een uur. In deze workshops leer je eenvoudige
reflexologie technieken te gebruiken op jouw eigen baby.
Iedere workshop dag heeft een bepaalde thema:


*  Voeding en spijsvertering (bijvoorbeeld krampjes)
*  Slapen en geborgenheid (kalmerend)
*  Algemeen Welzijn (kinderziektes, neus / keel, insectenbeten)


Je leert de reflexologie technieken op de voetjes van je eigen baby en/of op stof voetjes. Je hebt geen ervaring nodig voor deze workshop.

 

 


Kosten van een cursus babyreflexologie?


De prijs per cursus is € 90,-. Dit omvat 3 keer een workshop van 1 uur, een handleiding en een voetenkaartje voor in je portemonnee zodat je altijd kan terugkijken.

*Max. 2 personen

*Datum en grotere groepen in overleg.

bottom of page